Fenyőbútor katalógus

Érvényes: 2020.12.31-ig

Termékajánló

Munkáink

A Línea Bútor szakemberei a helyi faiparos hagyományokat követve közel negyven év tapasztával készítenek fenyőbútorokat. A bútorgyártás alapanyagai és a gyártási eljárások folymatosan fejlődnek.  A cég szakemberei a legkorszerűbb alapanyagokat, szerelvényeket, felületkezelő anyagokat és a tradicionális bútorgyártási ismereteket alkalmazzák.

A gyártás során a korszerű számítógép vezérelt technika és a kézművesség találkozik. Ezek együttesen tudják garantálni a kiváló minőséget és a tartós, praktikus bútorokat a felhasználók részére.  Az egyedi igények megvalósításánál műszaki rajzok, látványtervek garantálják azt, hogy a vevő az általa megálmodott fenyőbútort kapja meg. Felkészült és elkötlezett kollégáink folyamatosan szem előtt tartják a szakma legmagasabb követelményeit és a vevők igényeit. A megfelelő technikai háttér biztosítja a leggyorsabb és leggazdaságosabb gyártási folyamatokat.

Az elkészült termékek akár házhozszállítással, teljeskörű beszereléssel is kérhetőek, így garantálva a felhasználási helyen a legtökéletesebb beállítást, amely a hosszan tartó működés garanciája. Az elkészült termékek műszaki dokumentációi évekre visszamenően rendelkezésre állnak, ezzel is biztosítva a folymatos alkatrész ellátást és az utánrendelhetőséget.

Egyedi konyhabútor

Webáruház készítés